Goudinkoop Utrecht

 

Goudinkoop Utrecht

Wij van Juwelier Emo zijn de betrouwbare Juwelier binnen de regio Utrecht. Wij geven een eerlijke prijs voor al uw goud & zilver.

Dankzij onze uitstekende persoonlijke service & betrouwbaarheid, onderscheiden wij ons al jaren ten opzichte van de andere concurrenten binnen de juweliersbranche.

U kunt bij ons terecht met sieraden die u persoonlijk niet meer mooi vindt. Maar ook met kapotte sieraden, zilverbestek, gouden tanden, gouden munten en nog veel meer. U bent bij ons van harte welkom!

Wij kopen van alles in, zolang het product de volgende materialen bevat: goud, zilver, palladium, rhodium, platina, diamanten of briljanten. LET OP: Legitimatie verplicht!

Wat is het goud waard?

De prijs van het goud heeft zich de afgelopen tientallen jaren sterk ontwikkeld. Vooral de laatste jaren brak de goudkoers record op record. De goudkoers verandert elke dag, sterker nog de goudkoers verandert elke minuut! Daarom zal de prijs van uw goud per dag kunnen variëren. Bel ons gerust voor de huidige dagkoers van het goud.

Daarnaast is de waarde van het goud afhankelijk van het aantal karaat goud. Hoe hoger het aantal karaat goud, hoe meer het goud object waard is. Ook zal er rekening worden gehouden met afvalresten wat geen goud bevat in het object.

Door middel van een vrijblijvende taxatie kunnen wij de goudprijs definitief vaststellen voor uw (goud) objecten. Kom gerust bij ons binnen lopen, zonder afspraak. U bent van harte welkom!